Bezoek een duurzaam huis van een buurtgenoot tijdens de Duurzame Huizen Route

Zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november vindt voor de elfde keer de Nationale Duurzame Huizen Route plaats. U kunt zich dan als woningeigenaar laten inspireren door huizen te bezoeken in Heemstede en omgeving die al verduurzaamd zijn. Een overzicht van de te bezoeken woningen vindt u op de site van de Duurzame Huizen Route.

Ervaringen uit de eerste hand

Zeker voor wie worstelt met het verduurzamen van de eigen woning, is het bezoeken van een andere woning een goede start. De woningeigenaren die meedoen vinden het belangrijk om hun ervaringen en lessen te delen met huiseigenaren die nog aan de slag moeten. Omdat ieder type woning bepaalde uitdagingen heeft tijdens het verduurzamen, adviseren we om een voorbeeldwoning te bezoeken die uit dezelfde bouwperiode is als uw eigen huis. Aanmelden voor een woningbezoek doet u op: https://duurzamehuizenroute.nl/

Zelf aanmelden

Hebt u zelf al uw woning verduurzaamd en vindt u het leuk om anderen een kijkje te laten nemen en uw ervaringen te delen? Meld dan uw woning aan op https://duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. U kunt zelf kiezen op welke manier u uw ervaringen wilt delen. Dat kan door het verhaal te delen op de website, vragen te beantwoorden via het contactformulier of door het huis open te stellen voor bezoekers op zaterdag 28 oktober en/of 4 november.

 

 

Bekijk de actuele artikelen