Handige hulp

Wilt u energie besparen, uw woning verbeteren of flink verbouwen? Of bent u van plan om uw straat of wijk groener te maken? U staat er niet alleen voor. De onderstaande partijen kunnen u helpen bij het uitvoeren en/of financieren van uw plannen.

Gemeente Heemstede

Op de website van de gemeente Heemstede kunt u o.a. terecht voor regelen van vergunningen, aanvragen van een laadpaal en de spelregels wanneer u grootschalig wilt verbouwen.

Kijk op heemstede.nl

Gemeente Heemstede
Gemeente Heemstede

Coöperatie HeemSteeds Duurzamer

Werk maken van een duurzame wereld begint ook in Heemstede. HeemSteeds Duurzamer wil samen met ondernemers, de gemeente en met inwoners stappen maken om Heemstede duurzamer te maken.

De energiecoaches - ook Heemstedenaren - staan klaar om een persoonlijk maatwerkadvies te geven waarmee u uw woning - in één keer of in stappen - toekomstbestendig kunt maken.

Mail naar wonen@heemsteedsduurzamer.nl of kijk op heemsteedsduurzamer.nl

Bent u huurder? Neem dan contact op met stichting !Woon.

HeemsteedsDuurzamer
HeemSteedsDuurzamer_2022-1024x298-1

Duurzaam Bouwloket

Duurzaam Bouwloket verzorgt als onafhankelijke en professionele partij het energieloket voor de gemeente Heemstede. U kunt hier gratis terecht met al uw vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Het Duurzaam Bouwloket weet ook alles over de mogelijkheden voor subsidies, leningen, etc. U kunt online een subsidiecheck doen. Of vind een lokaal betrouwbaar bedrijf bij u in de buurt voor het uitvoeren van isolerende maatregelen, zonnepanelen, een warmtepomp of andere duurzaamheidsmaatregelen.

Kijk op duurzaambouwloket.nl

zonneboiler
Logo_Duurzaam_Bouwloket

Zon op Heemstede

Zon op Heemstede legt zonnepanelen op grote daken in Heemstede. Inwoners en eigenaren werken samen en delen in de opbrengst. Zon op Heemstede is een coöperatie - dus zonder winstoogmerk - van en voor inwoners van de gemeente.

Kijk op zonopheemstede.nl

ZonOpHeemstede
Zon op Heemstede

Wij maken Heemstede

Inwoners, ondernemers, verenigingen, maatschappelijke partners en de gemeente: samen maken wij Heemstede. Hier vindt u een overzicht van bestaande ideeën en initiatieven en kunt u ook uw eigen idee aanmelden en er budget voor aanvragen.

Kijk op wijmakenheemstede.nl

WijMakenHeemstede
WijMakenHeemstedeLogo