Agenda

Heemsteedse Klimaatweek 30 oktober t/m 5 november

Slimmer energie opwekken en klimaatbewuster leven en werken. Zo maken we samen Heemstede steeds duurzamer. Om nóg meer inwoners en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, organiseren we van 30 oktober tot en met 5 november 2023 de Heemsteedse Klimaatweek.

Ontdek wat u kunt doen tijdens de klimaatweek

Informatiebijeenkomst van HeemSteeds Duurzamer 30 oktober om 19:30 uur

Isoleren en zonnepanelen
Wilt u weten waar u moet beginnen als u uw huis wilt verduurzamen? En zijn zonnepanelen eigenlijk nog wel een slimme investering? Kom naar de informatiebijeenkomst op 30 oktober 19:30 uur in het gemeentehuis van Heemstede Raadhuisplein 1. Energiecoaches vertellen alles over isolatie en zelf stroom opwekken. Aanmelden is niet nodig.

Informatiebijeenkomst van HeemSteeds Duurzamer 28 november om 19:30 uur

Isoleren en warmtepompen
Wilt u weten waar u moet beginnen als u uw huis wilt verduurzamen? En wilt u weten welke warmtepomp geschikt is voor uw woning? Kom naar de informatiebijeenkomst op 28 november 19:30 uur in het gemeentehuis van Heemstede Raadhuisplein 1. Energiecoaches vertellen alles over isolatie en warmtepompen. Aanmelden is niet nodig.

Jaarrond - handen uit de mouwen voor de natuur in uw buurt

Wilt u af en toe groene vrijwilligersklussen doen in uw eigen omgeving? Of bent u geïnteresseerd in structureel vrijwilligerswerk met een groen randje? Check dan de vacatures van de Groene Academie.

Pop up winkel voor verduurzamen

De pop up winkel op Plein 1 en is op vrijdag en zaterdag open van 10 tot 12 uur.
Hier kunt u terecht voor kosteloos advies over het verduurzamen of vergroenen van uw woning, bedrijf of buurt. Onafhankelijke Heemsteedse experts staan hier voor u klaar! Lees meer

Energiescan of infraroodscan

Vraag HeemSteeds Duurzamer voor gratis advies!