Agenda

6 -29 oktober - The Climate Miles

Een brede coalitie van bedrijven, milieuorganisaties en transitieversnellers organiseert een wandeltocht van Groningen naar Glasgow, (letterlijk) in aanloop naar de klimaatconferentie COP26. Iedereen kan zich inschrijven om een of meer etappes mee te lopen.

15 oktober - 9 februari - If things grow wrong - Museum de Lakenhal

We willen sneller, groter, méér. Is dat altijd beter, of groeien zo ongemerkt ook de problemen? Een tentoonstelling  naar aanleiding van onze groeiverslaving. Wat zijn de oplossingen?

28 oktober - 5 november - Nederlandse Klimaatweek

Om burgers en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, organiseert de overheid een week vol activiteiten.

30 oktober & 6 november - Nationale Duurzame Huizen Route

Huiseigenaren in heel Nederland delen hun ervaring en houden open huis. Via de website kunt u zich inschrijven om duurzame huizen in de buurt te bezoeken óf uw eigen huis aan te melden als inspiratiebron voor uw dorpsgenoten.

5 november 13.00-18.00 - Mobiele Showroom van het Duurzaam Bouwloket

Kom naar de Mobiele Showroom van het Duurzaam Bouwloket en maak gebruik van de mogelijkheid om u aan te melden voor gratis Maatwerkadvies door HeemSteeds Duurzamer.

6 november 13.00-16.00 - Repair Café

Kapotte apparaten, kleding of sieraden? Grote kans dat de vrijwilligers van het Repair Café uw spullen een nieuw leven kunnen geven. Hier leest u er meer over.