Gratis bezoek van een energiecoach

Het besparen van energie heeft vele voordelen. Het is goed voor het klimaat, voor het comfort in de woning en natuurlijk voor de portemonnee. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om energie te besparen. De energiecoaches vertellen u hier graag meer over. Huurders kunnen (gratis) advies krijgen van de energiecoaches van !WOON en woningeigenaren van de energiecoaches van HeemSteedsDuurzamer. De energiecoachgesprekken worden gefinancierd door de gemeente Heemstede en Provincie Noord-Holland en zijn gratis voor inwoners.

!WOON (huurders)

De energiecoaches van !WOON komen bij huurders thuis en kijken mee naar het energieverbruik van de woning. Wat doet u al om energie te besparen? En wat zou u nog meer kunnen besparen door anders om te gaan met verwarming, apparatuur of ventilatie?

Na afloop krijgt u een persoonlijk bespaarrapport en u kunt kiezen uit handige bespaarproducten zoals ledlampen, radiatorfolie, tochtstrippen of een waterbesparende douchekop. De energiecoach geeft geen advies over grote investeringen in de woning.

De energiecoaches zijn onafhankelijke vrijwilligers en worden getraind en begeleid door !WOON.

Vraag hier een gratis energiecoachgesprek aan bij !WOON

HeemSteedsDuurzamer (woningeigenaren)

De energiecoaches van HeemSteedsDuurzamer staan klaar voor woningeigenaren. De coaches geven advies op maat over welke verduurzamingsmaatregelen u kunt nemen. Op basis van deze rapportage kunt u zelf beslissen welke maatregelen u in uw woning wilt nemen.

De energiecoaches zijn onafhankelijke vrijwilligers die een opleiding over verduurzaming hebben gevolgd. Daarnaast heeft iedere energiecoach zijn of haar eigen opleiding, ervaring en specialisme.

Vraag hier een gratis energiecoachgesprek aan bij HeemSteedsDuurzamer

Of breng een bezoek aan de pop-up store op Plein 1. De energiecoaches hebben elke vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur een inloopspreekuur. U vindt de energiecoaches bij de hoofdingang, direct de eerste deur aan de linkerkant.