Nieuwe keuken of sanitair? Denk ook eens aan Marktplaats!

Misschien is Marktplaats niet de eerste plek waar u zou kijken wanneer uw keuken of badkamer aan vernieuwing toe is. In dat geval zal het u verrassen wat er tweedehands allemaal te koop is. Van complete keukens tot wastafelmeubels of bouwmateriaal. Steeds meer winkels bieden hun waar aan via dit online platform, maar met een beetje scrollen vindt u ook volop gebruikt materiaal van particulieren, vaak zo goed als nieuw. Trouwens, ook bij de kringloopwinkel vindt u soms voltreffers. Kwestie van een beetje geluk hebben.

Uw keuken een tweede leven

Andersom geldt ook: denk eens aan Marktplaats, de kringloopwinkel of Gratis Af te Halen voor goede en demontabele keukenonderdelen of sanitair, als u deze gaat vervangen. Grote kans dat u er een ander weer blij mee maakt.

Ter inspiratie een voorbeeld uit de persoonlijke ervaring van de redactie: daar leverde een te vervangen keukenblok met bijpassende keukenkastjes onverwacht een weekendje weg op. Degene die de spullen kwam afhalen woonde op Texel en stelde als wederdienst haar huis (inclusief herplaatste keukenkastjes) een weekend ter beschikking aan het hele gezin. Niet gebruikelijk, wél ontzettend leuk!

 

Bekijk de actuele artikelen