Kom 6 oktober naar de mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket

De mobiele showroom over duurzaamheid staat woensdagmiddag 6 oktober tussen 13.00 en 18.00 op de Binnenweg (ter hoogte van  nummer 108 / hoek Julianalaan). Naast advies over het verduurzamen van uw woning kunt u hier ook terecht voor vragen over bijvoorbeeld afval, ecologie en klimaatadaptatie.

Wilt u advies over energiezuinig en duurzaam wonen? Of bent u nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen om comfortabel en prettig te wonen? Kom dan naar de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket. Van radiatorfolie en ledlampen tot warmtepompen en infraroodpanelen: de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket laat zien wat allemaal mogelijk is.

Al met kleine maatregelen, zoals het aanbrengen van isolatie of het beter gebruiken van de verwarming, kunt u op uw energieverbruik besparen. Ook kunt u hier informatie krijgen over zonnepanelen of een warmtepomp. Bezoekers ontvangen sowieso een handig GFT-bakje en een LED-lamp.

Advies op maat

In de showroom is een adviseur van Duurzaam Bouwloket aanwezig. Het Duurzaam Bouwloket is het onafhankelijk adviesloket van gemeente Heemstede. Bezoekers kunnen ter plekke ook een gratis een energiecoach inschakelen. van HeemSteeds Duurzamer. Deze bespreekt wat de mogelijkheden zijn om tot een energiezuinig, comfortabel en duurzaam huis te komen.

Bekijk de actuele artikelen