Wie wordt de Klimaatburgemeester van Heemstede?

Ben jij die buurman die een buurtchallenge organiseert om iedereen thuis de thermostaat op 19 graden te zetten, je zorgt voor nog meer groene daken in de wijk, je helpt de vereniging met het verduurzamen van het clubhuis, of je inspireert jouw collega's om klimaatbewuster te consumeren. Van kleine, persoonlijke veranderingen tot grotere bewegingen met maatschappelijke impact. Het zijn voorbeelden voor anderen in Heemstede: onze Klimaatburgemeester. Zet de knop om en doe ook mee!

Wat doet de Klimaatburgemeester?

Een inspiratiebron voor de buurt, de vereniging of je collega's. Als Klimaatburgemeester zet jij je actief in voor een duurzamer Heemstede! Wil jij anderen inspireren om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer te energie besparen?

Wil jij actief bijdragen aan een groener Heemstede? Geef je nú op als de Klimaatburgemeester van Heemstede. De Klimaatburgemeester zal tijdens de Nationale Klimaatweek van 31 oktober tot en met 6 november in het zonnetje worden gezet om anderen te inspireren!

Klinkt goed? Meld je nu aan!

1. Ga naar de aanmeldpagina en geef je op voor de rol van Klimaatburgemeester van Heemstede. Let op: dit kan tot uiterlijk 1 oktober.

2. Laat ons weten dat je meedoet door even een mail te sturen met je naam, adres en telefoonnummer naar info@heemstededuurzaam.nl

 

Bekijk de actuele artikelen