Half oktober 2022: nieuwe isolatieactie

Hebt u wel oren naar een betere woning, maar ziet u misschien op tegen al het uitzoekwerk en georganiseer? Half oktober 2022 gaat er weer een nieuwe isolatieactie van start. Een mooie manier om met gebruik behulp van subsidie het aardgasverbruik terug te brengen en uw woning comfortabeler te maken.

Deze isolatieactie organiseert de gemeente Heemstede samen met Haarlem, Bloemendaal en Zandvoort, in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket. Er komt altijd eerst een adviseur bij u langs om de situatie te bekijken. Vervolgens krijgt u een vrijblijvende offerte. De actie behelst een aanbod voor dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en het vervangen van glas door HR++ glas.

Wie organiseert deze actie?

Het Duurzaam Bouwloket organiseert deze inkoopactie woningisolatie. Zij hebben in samenwerking met regionale bedrijven een aanbod opgezet speciaal voor bewoners uit Heemstede, Bloemendaal, Haarlem en Zandvoort. De deelnemende bedrijven voldoen aan de kwaliteitscriteria van het Duurzaam Bouwloket, werken volgens vaste richtlijnen en geven garantie op het uitgevoerde werk.

Liever ook zelf offertes aanvragen bij partijen die u zelf kent? U kunt deze samen met de nieuwe aanbieding laten vergelijken door deze te laten toetsen door de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket.

Zodra de isolatieactie van start gaat, kunt u op deze pagina meer informatie vinden.

 

Bekijk de actuele artikelen