Nieuwe isolatieactie van start

Met de hoge energieprijzen loont het nog meer om uw huis te isoleren. Een goed geïsoleerd huis verbruikt minder energie. En dat scheelt geld! De gemeente Heemstede organiseert samen met Bloemendaal, Haarlem, Zandvoort en het Duurzaam Bouwloket een isolatieactie. Doet u mee?

Inwoners kunnen tegen een goede prijs dak-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie en isolerend glas laten aanbrengen. De gemeente werkt samen met betrouwbare partners. Zo zijn er in deze isolatieactie afspraken gemaakt over maximale levertijd en kosten.

Voordelen van isolatie

Iedereen heeft last van de hoge energieprijzen. In Nederland zijn twee op de drie woningen nog niet goed geïsoleerd. Zonde! Want woningisolatie heeft alleen maar voordelen. U heeft minder last van kou en tocht; u krijgt dus meer comfort in huis. Bovendien gaan uw energiekosten omlaag.

Subsidie

Isolatiemaatregelen verdienen zich snel terug. En extra interessant: u ontvangt tot wel 30% rijkssubsidie als u kiest voor minimaal twee isolatiemaatregelen. Het gaat dan om isolatie van de spouw, dak, gevel, vloer of glas. Of isolatie in combinatie met een (hybride) warmtepomp of zonneboiler. Op rvo.nl staat alle informatie.

Hoe werkt de actie?

Samen met geselecteerde isolatiebedrijven is een aanbod op maat gemaakt. Deze bedrijven komen gratis en vrijblijvend langs voor het maken van een offerte.

  1. Inschrijven: de actie loopt van 17 oktober t/m 31 december 2022. Inschrijven kan via: www.isoleermee.nl
  2. Aanbod op maat: een vakman van een isolatiebedrijf neemt contact op om bij u thuis te komen kijken. Hierna ontvangt u een offerte op maat.
  3. Uitvoering: na akkoord op de offerte maakt het bedrijf een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren. Of u besluit om de offerte niet te tekenen: u zit nergens aan vast.

Webinar woningisolatie 31 oktober, 1 en 2 november

Wilt u meer weten over isoleren? U bent van harte welkom bij het webinar. Een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket geeft advies over isolatiemaatregelen, materialen en de subsidie- en financieringsmogelijkheden. U kunt vragen stellen via een live chat. Het webinar is op 31 oktober, 1 en 2 november 2022 om 19.30 uur, inschrijven via: www.isoleermee.nl.

Informatie

Meedoen kan t/m 31 december 2022 via www.isoleermee.nl. Met vragen kunt u contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket, telefoon: 023-2041030 of via e-mail: info@duurzaambouwloket.nl.

Bekijk de actuele artikelen