Isolatieactie in Heemstede: doet u ook mee?

Begin het nieuwe jaar meteen goed en doe mee met de isolatieactie in Heemstede die 1 januari 2022 van start gaat. Zonder gedoe en met gebruik van de verhoogde rijkssubsidies (van 20% subsidie naar 30% subsidie) verlaagt u zo uw energierekening en verhoogt uw wooncomfort. Denk in dit verband ook aan de recent gestegen gasprijzen.

Hebt u wel oren naar een betere woning, maar ziet u misschien op tegen al het uitzoekwerk en georganiseer? Doe dan mee aan de inkoopactie woningisolatie. Deze isolatieactie organiseert de gemeente Heemstede samen met Haarlem, Bloemendaal en Zandvoort, in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket. Vóór aanvang komt er altijd eerst een adviseur bij u thuis langs om de situatie te bekijken. Vervolgens krijgt u een vrijblijvende offerte. De actie behelst een aanbod voor dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en het vervangen van glas door HR++ glas.

Isoleren met (verhoogde) subsidie

Deze isolatieactie is een vervolg op de succesvolle actie die begin 2021 liep. Dit keer zijn dakisolatie en beglazing ook onderdeel van het aanbod. De actie loopt tot en met 31 mei 2022.

Naast de inkoopactie zijn er subsidieregelingen beschikbaar die het financieel nog interessanter maken om uw woning te isoleren. Informatie over de verhoogde subsidiebedragen voor 2022 kunt u hier vinden.

Meer weten over deze inkoopactie en woningisolatie? Op 18, 20 en 24 januari werd een webinar georganiseerd over deze actie. U kunt deze hier terugkijken.

Wie organiseert de actie?

Het Duurzaam Bouwloket organiseert deze inkoopactie woningisolatie. Zij hebben in samenwerking met regionale bedrijven een aanbod opgezet speciaal voor bewoners uit Heemstede, Bloemendaal, Haarlem en Zandvoort. De deelnemende bedrijven voldoen aan de kwaliteitscriteria van het Duurzaam Bouwloket, werken volgens vaste richtlijnen en geven garantie op het uitgevoerde werk.

Liever ook zelf offertes aanvragen bij partijen die u zelf kent? U kunt deze samen met de nieuwe aanbieding laten vergelijken door deze te laten toetsen door de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket.

 

Bekijk de actuele artikelen