5 Tips voor (heel) betaalbare winterkleding

Nu de dagen weer korter worden en de temperatuur langzaam daalt, dragen we ook weer vaker een trui, vest of andere winterse kleding. En als u vanwege energiebesparing de verwarming een of twee graadjes lager zet, waarschijnlijk ook wel vaker dan voorgaande jaren. Bent u op zoek naar wat nieuws en wilt u op de kleintjes en het milieu letten, dan zijn dit een paar interessante adresjes voor gebruikte winterkleding.

Dorcas aan de Herenweg 101 in Heemstede is een lekkere grote winkel waar u naast heel veel kleding ook allerlei andere gebruikte spullen zoals speelgoed, huishoudelijke apparatuur en servies kunt vinden. De opbrengst gaat naar mensen in nood.

De Snuffelmug aan de Cruquiusweg 37a is één van de grootste warenhuizen die gespecialiseerd zijn in gebruikte spullen, waaronder ook heel veel kleding. De Snuffelmug werkt met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en heeft ook geholpen met de inrichting van locaties voor vluchtelingen.

Bij Via-Via aan de Valkenburgerlaan 40 en bij de buren Lili & Co op nummer 38 kunt u terecht voor mooi tweedehands. Voor mooie gebruikte kleding die je bij deze winkels inbrengt, krijg je zelf een deel van de opbrengst.

In de regio is ook nog een aantal interessante winkels te vinden met mooie tweedehands kleding, waaronder Appel & Ei en Stijlloods in Haarlem of Vintage Store in Cruquius.

Bekijk de actuele artikelen